Centru traduceri ieftine

Traduceri ieftine si legalizari

Echipa noastra de traducatori autorizati va sta la dispozitie permanent pentru traduceri in regim normal ori de urgenta, tratand cu maxima seriozitate orice solicitare. Domeniile in care puteti solicita traduceri ieftine si legalizari la centrul nostru de traduceri sunt :

  • domeniul juridic;
  • domeniul medical;
  • domeniul IT;
  • domeniul comercial;
  • domeniul tehnic.

Centru traduceri Bucuresti

Biroul nostru de traduceri din Bucuresti va ofera traduceri si retroversiuni pentru toate limbile de circulatie internationala ori pentru limbi exotice precum japoneza, araba si chineza. Echipa noastra de profesionisti va sta permanent la dispozitie pentru traduceri din orice domeniu, subtitrari filme, documentare, emisiuni etc., interpretariat ori localizare. Localizarea reprezinta adaptarea unei traduceri d.p.d.v. lingvistic in functie de o anumita zona geografica unde doriti sa lansati un produs de exemplu, adaptand textul de prezentare al acestuia la elementele culturale corelate cu zona geografica respectiva.

Avand in vedere importanta adaptarii unei traduceri la referintele culturale, centrul nostru de traduceri este specializat si in traduceri de site-uri web. Internetul este motivul principal pentru dezvoltarea informationala a erei in care traim, facilitand accesul la informatie si gasirea noilor piete pentru produse. Astfel, daca serviciile ori produsele Dvs. se adreseaza unui public existent in alte regiuni, obligatia unor versiuni lingvistice este evidenta.

 

2011 Centru traduceri ieftine.