Servicii traducere

Firma de traduceri Stilus Translations va ofera servicii de traducere profesioniste in cel mai scurt timp posibil, tratand cu maxima seriozitate solicitarile Dvs. Echipa noastra de traducatori profesionisti va sta la dispozitie in orice moment pentur a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri pentru orice domeniu. Realizam in cel mai scurt timp posibil:

Tipuri de servicii de traducere

Firma noastra de traduceri va ofera servicii de traducere pentru:

- Traduceri autorizate - Tipizate (diplome, adeverinte, certificate, caziere judiciare, etc.).

- Traduceri de specialitate - Orice documente din domeniile: juridic, comercial, administrativ, economic, informatic, tehnic, medical si farmaceutic, etc.

- Corectura si revizuire terminologica – In cazul documentelor deja traduse, in scopul verificarii si corectarii eventualelor erori gramaticale, de ortografie si de punctuatie.

- Servicii de transcriere – Conversia in text, a unor fisiere audio.

- Autorizare si legalizare notariala - documentele traduse de biroul nostru, vor fi autorizate si/sau legalizate notarial in functie de necesitatile clientilor.

- Livrare la domiciliu - documentele traduse de noi vor fi livrate la domiciliul clientilor sau la o adresa indicata de acestia.

- Tehnoredactare

- Imprimare - Serviciul de imprimare este inclus în preŇ£ul traducerii atat în cazul traducerilor legalizate si autorizate cat si in cazul celorlalte traduceri.

- Apostilare documente traduse

- Supralegalizare documente traduse

2011 Firma de traduceri - servicii de traducere si retroversiune.