Traduceri engleza

traduceri englezaPreturi pentru traduceri engleza

Biroul de traduceri Stilus practica urmatoarele preturi pentru traduceri din limba engleza in limba romana si vice versa:

Traduceri tipizate - 12 lei/pagina*
Traduceri in domeniile juridic, comercial, administrativ, economic - 16 lei/pagina**
Traduceri in domeniile medical si tehnic - 20 lei/pagina**

Firma de traduceri Stilus, va ofera traduceri din engleza in romana si vice-versa in cel mai scurt timp posibil, tratand cu maxima seriozitate solicitarile Dvs. Daca aveti nevoie de un traducator pe engleza, nu ezitati sa ne contactati pentru ca echipa noastra de traducatori pe engleza va sta la dispozitie in orice moment pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

De-a lungul timpului am reusit sa efectuam o selectie riguroasa pentru a ne creea o echipa de traducatori autorizati ce pot efectua traduceri pe limba engleza la cele mai inalte standarde. De aceea va invitam sa nu ezitati sa ne contactati daca doriti sa beneficiati de traduceri pe engleza de inalta calitate si la preturi minime.

Realizam in cel mai scurt timp posibil traduceri juridice, comerciale , medicale, tehnice si in domeniul IT pe engleza.

Interpretariat engleza

Traducatorii nostri autorizati de Ministerul Justitiei pe limba engleza sunt specializati atat pentru traducerile si retroversiunile din si in limba engleza, cat si pentru interpretariatul simultan si interpretariatul consecutiv.

Servicii traduceri engleza

De asemeni, Biroul Stilus Traduceri va poate asigura si alte servicii de calitate superioara in domeniul traducerilor, precum apostilare traduceri, supralegalizare, revizuire traduceri, subitrari, localizare.

Comanda pentru traduceri legalizate este de minim 5 pagini.

Comanda traduceri engleza aici!

 

Limba engleza - istoria limbii

Limba engleza apartine sub-ramurii vestice a ramurii germanice apartinand familiei de limbi indo-europene si isi are originile in Anglia

Limba engleza este in prezent limba materna pentru majoritatea locuitorilor, Regatului Unit, Statelor Unite ale Americii, Australiei, Canadei, Commonwealth-ului Caribian, Irlandei si Noii Zeelande. Este o limba folosita intensiv ca limba secundară sau ca limba oficiala de-a lungul lumii, in special în tari din Commonwealth precum India, Sri Lanka, Pakistan sau Africa de Sud, dar si în multe organizatii internationale.

Engleza este limba dominanta pe plan international in domeniile comunicatiei, stiintei, afacerilor, aviatiei, divertismentului, radioului si diplomatiei. Influenta Imperiului Britanic este motivul principal pentru răspândirea initială a limbii mult dincolo de limitele Arhipelagului Britanic. In urma celui de-al doilea razboi mondial, influenta economica și culturală crescândă a Statelor Unite a accelerat profund răspândirea acestei limbi. Intr-o zi obisnuită de scoala, aproximativ un miliard de oameni invata, intr-o forma sau alta, limba engleza.

Se estimeaza ca exista 380 milioane vorbitori nativi si 300 de milioane care folosesc limba engleza ca a doua limba si inca 100 milioane care utilizeaza limba eangleza ca limbă straina. Este limba folosita in stiinta, aviatie, tehnica de calcul, diplomatie si turism. Este indicata ca limba oficiala sau co-oficiala in peste 45 de tari si este vorbita pe scara larga in alte tari unde nu are nici un statut oficial.

 

Daca sunteti traducator autorizat pentru limba engleza si doriti o colaborare traduceri pe limba engleza cu biroul nostru de traduceri, va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

2011 Traduceri engleza | Stilus Traduceri | Traducatori engleza.