Traduceri Rusa

Traduceri rusaPreturi traduceri rusa

45 lei/pagina

Biroul de Traduceri Stilus practica un pret unic pentru traduceri din Romana in Rusa si din Rusa in Romana, respectiv 45 lei/pagina

Comanda pentru traduceri legalizate este de minim 5 pagini.

 

Comanda aici traduceri!

 

Limba rusa - descriere

Rusa este o limba indo-europeana, care face parte din ramura de est a limbilor slave, care sa raspandit in Europa de Est. Este vorbita de aproximativ 167 de milioane de oameni ca limba materna. Dintre acestia 147 de milioane locuiesc in Rusia. Este una dintre cele sase limbi oficiale ale ONU, si ocupa un loc important, alaturi de limbile engleza, chineza si spaniola.

Rusa este limba oficiala din Rusia, desi impartaseste statutul de limba oficiala la nivel regional cu alte limbi, in numeroase autonomii etnice din Rusia, cum ar fi Bashkortostan, Tatarstan, si Yakutia. De asemenea, este limba oficiala in Belarus, Kazahstan, Kargazstan, si oficial, de facto, limba tarii nerecunoscute din Transnistria si tarile partial recunoscute de Osetia de Sud si Abhazia.

Mai mult decat atat, rusa ramane neoficial lingua franca din fostele republici sovietice, un indispensabil instrument de comunicare in toate tarile din Caucaz si Asia Centrala.

Rusa este inca vazuta ca o limba importanta de invatat pentru copiii din cele mai multe dintre fostele republici sovietice.

In Rusia, chirilica a fost scrisa mai intai in Evul Mediu timpuriu. Mai tarziu, s-au dezvoltat o succesiune de forme cursive. In secolul al XVIII-lea, sub domnia lui Petru cel Mare, formele literelor au fost simplificate si reglementate. Mai multe litere inutile au fost inlaturat in 1918, lasand alfabetul asa cum este astazi.

 

Pentru colaborare traduceri pe limba rusa va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

2011 Traduceri rusa | Stilus Traduceri | Traducatori rusa.