Traducator engleza

Interpreti si traducatori engleza


Profesionalismul si pasiunea se imbina armonios in biroul nostru de traduceri, deoarece credem cu tarie ca o munca bine realizata nu doar ca va multimi pe deplin clientul, dar va spori permanent reputatia biroului nostru de traduceri autorizate Stilus Translations. Traducatorii nostri autorizati pot efectua atat traduceri autorizate in engleza cat si retroversiuni (din limba romana in limba engleza) ori interpretariat de conferinta, mai ales prin tehnica de interpretare consecutiva.
 

Traduceri autorizate in engleza pe orice domeniu


Limba engleza este una dintre cele mai raspandite limbi de pe glob – pe locul 3 ca vorbitori nativi dupa limba chineza (dialectul mandarin) si spaniola. In multe locuri este folosita ca lingua franca (o limba comuna vorbitorilor nativi de alte limbi) iar usurinta data de structura gramaticala sintetica a facut din limba engleza o limba preferata unanim pentru discursurile tinute la nivel international.

In cadrul centrului nostru de traduceri avem foarte multe solicitari pentru traducatori autorizati pe limba engleza si pentru traducatori pe franceza, ceea ce ne determina sa acordam o atentie speciala acestor doua limbi de circulatie internationala.

Daca aveti nevoie de o traducere in/din engleza puteti vedea aici pretul traducerilor si retroversiuni pentru toate limbile.

Daca doriti o colaborare pentru traduceri pe limba engleza, puteti obtine mai multe informatii pe pagina de Colaborare pentru traduceri.

2011 Traduceri autorizate engleza.