Traducator germana

Traduceri autorizate germana


Centrul nostru de traduceri colaboreazu cu cei mai buni traducatori de pe piata pentru limbile engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, rusa, poloneza si turca.
  

Daca aveti nevoie de o traducere in/din franceza puteti vedea aici pretul traducerilor si retroversiuni pentru toate limbile.

Daca doriti o colaborare pentru traduceri pe limba franceza, puteti obtine mai multe informatii pe pagina de Colaborare pentru traduceri.

 

Traducator si interpret pe limba germana


Traducatorii nostri autorizati de Ministerul Justitiei pe limba germana sunt specializati atat pentru traducerile si retroversiunile din si in limba germana, cat si pentru interpretariatul simultan si interpretariatul consecutiv. Desi pentru ambele activitati se solicita cunoasterea aprofundata a limbii germane, traducerile si interpretarea de conferinta implica aptitudini diferite. Un traducator de germana acreditat de Ministerul Justitiei va putea face si interpretare de conferinta, fara atestari ulterioare.
Interpretarea simultana presupune o redare imediata a continutului textual expus oral, fiind necesare conditii speciale (o cabina izolata fonic, casti si microfon), aceasta fiind practicata pentru conferinte ori intruniri cu multi participanti, fata de cele restranse, in care vorbitorul expune face pauza dupa un anumit paragraf ori idee, lasand posibilitatea interpretului de a reda intreaga bucata de interpretare expusa.

2011 Traduceri autorizate germana.