Traduceri rusa

Traduceri rusa si interpretariat


Firma Stilus Traduceri ofera servicii de traduceri pentru limba rusa. Traducatorii nostri autorizati pe limba rusa vor prelua cu maxima seriozitate orice solicitare si vor livra traducerea in cel mai scurt timp posibil, indifierent daca este vorba de apostile, de traduceri juridice, traduceri medicale, traduceri tehnice ori traduceri IT.

Daca aveti nevoie de o traducere in/din rusa puteti vedea aici pretul traducerilor si retroversiuni pentru toate limbile.

Daca doriti o colaborare pentru traduceri pe limba rusa, puteti obtine mai multe informatii pe pagina de Colaborare pentru traduceri.
 

Traduceri in lb. rusa – una dintre cele mai raspandite limbi pe glob

 

Limba rusa este una dintre cele mai raspandite limbi pe glob, facand parte din categoria limbilor de cirulatie internationala. Radacinile acestei limbi se pierd in negura vremii, dar se stie ca la baza ei sta un vechi dialect slavon din zona orasului Novgorod. In ceea ce priveste alfabetul rus, acesta a fost dezvoltat de parintii Chiril si Metodiu folosindu-l pe cel grec ca baza, insa adaptandu-l la specificatiile fonetice ale dialectelor slave.

In prezent, limba rusa are cei mai multi vorbitori nativi din europa (160 milioane de vorbitori in Rusia si in tarile in care se vorbeste limba rusa oficial) iar pe plan global se pozitioneaza pe locul 8 dupa numarul de vorbitori nativi. Limba rusa este una din cele 6 limbi oficiale vorbite in cadrul Natiunilor Unite.


De aceea putem afirma ca traducerile pentru limba rusa reprezinta un numar semnificativ in totalul traducerilor efectuate intr-un birou de traduceri autorizate. Traducatorii de rusa care colaboreaza cu biroul nostru de traduceri pot efectua traduceri legalizate, traduceri apostile si supralegalizari.

 

2011 Traduceri rusa.