Traduceri tehnice

Traduceri tehniceCe este o traducere tehnica?

Traducerea tehnica reprezinta traducerea de texte specifice din domenii precum electronica, telecomunicatii, inginerie mecanica si de productie,  inginerie chimica, tehnologie aerospatiala, tehnologia informatiei, tehnologia marina, tehnica militară

In traducerea de documentele tehnice este esential ca toata terminologia sa fie tradusa corect.

Sa luam in calcul, spre exemplu, evenimentul cel mai nefericit. In aceasta situatie traducerea tehnică poate face diferenta dintre viata si moarte. Desi acest fapt poate suna un pic dramatic, imaginati-va o interpretare eronată dintr-un manual de instalare care ar conduce la conectarea incorecta a firelor de electricitate. De aceea este absolut necesar ca traducătorii din acest domeniu sa aiba o experienţă dovedită în acest sens.

Exemple de traduceri tehnice

Biroul de Traduceri STILUS efectueaza traduceri tehnice ca de exemplu: manuale de utilizare, caiete de sarcini, taloane auto, instructiuni tehnice, certificate de garantie, instructiuni de intretinere, documentatii de licitatii, studii de fezabilitate, cataloage produse tehnice, ghiduri de instalare a echipamentelor.

 

Colaborare traduceri tehnice

Pentru colaborare traduceri in domeniul tehnic va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 

2011 Traduceri tehnice | Biroul Stilus Traduceri.